Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyorsjelentés a durranás elmar
  2008-06-20 22:38:40, péntek
 
  Gyorsjelentés a durranás elmaradásáról


(Légből kapott információk az Orbán-Fodor tárgyalásról)
2008. június 20. 21:26Gavallér János - HunHír.Hu

Higgye el mindenki, minden számszerű adat, minden manipulatív gondolat, csak a helyzet félremagyarázására irányul: Az MSZP és az MDF koalíció csak lila ködfolt a hurrogók csukott szemei előtt. Magyarországon semmi és senki nem számít csak és kizárólag a 4,66 százalékos liberális párt. A szabad világ (Soros György világa) vajon emberközpontú-e? Nyerhet-e az ország azon, ha a feje fölött döntenek akaratáról? A döntés után a közvélemény manipulálására használt médiával vajon a lakosság hány százalékával hitethetnek el bármit?

Idézet Orbán Viktortól:

"A rendszerváltozáskor létrehozott alkotmányos rend kitüntetett értékként kezeli a stabilitást. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne lehetőség a változtatásra. A magyar országgyűlés bármikor feloszlathatja önmagát, és akkor az államfő kiírhatja az előrehozott választásokat. De kétségkívül tisztán látszik, hogy most a megoldás kulcsa nem a Fidesz, hanem az SZDSZ kezében van."

Idézet Fodor Gábortól:

"a Szabad Demokraták Szövetsége kulcspozícióban van a magyar politikai közéletben"

Idézet Soros Györgytől:

"Nem az a lényeges, hogy igazad van-e vagy sem, hanem az, hogy amikor igazad van, mennyit nyersz vele, s amikor nincsen, mennyit veszítesz."


Higgye el mindenki, minden számszerű adat, minden manipulatív gondolat, csak a helyzet félremagyarázására irányul: Az MSZP és az MDF koalíció csak lila ködfolt a hurrogók csukott szemei előtt. Magyarországon semmi és senki nem számít csak és kizárólag a 4,66 százalékos liberális párt. A szabad világ (Soros György világa) vajon emberközpontú-e? Nyerhet-e az ország azon, ha a feje fölött döntenek akaratáról? A döntés után a közvélemény manipulálására használt médiával vajon a lakosság hány százalékával hitethetnek el bármit?

A lényeg tehát a manipulálás művészetén múlik. Mindenkinek igaza van, de a demokrácia (lásd Soros idézet) nem tartja lényegesnek az igazságot, viszont a haszon érdekében hangsúlyozni kell, patthelyzetben a politika!

Hogyan tovább? Hogyan lesz mindenkinek igaza, és hogyan nyer mégis mindenki?

Feltételezett közlemény a találkozóról:

Az emberek hitét és bizalmát a demokráciába nem ingathatja meg egy válságmélyítő előrehozott választás. Ezért a FIDESZ és az SZDSZ fenntartja a jelenlegi kisebbségi kormányzás gyakorlatát, konstruktív ellenzéki szerepvállalással, amennyiben az MSZP személyi változtatásokra hajlandó a kormány összetételében. A két párt kijelenti, hogy minden tekintetben minden szavazáskor csakis az ország érdekeinek figyelembevételével szavaz, egyben kezdeményezi a parlamenti pártok szakértőit, programegyeztetések keretein belül, határozzák meg az együttműködés lehetőségeit. Vissza kell nyerni az emberek bizalmát, a politikai háborút vissza kell terelni a tárgyalótermek bársonyszékeibe! Az ország nyugalmának és a gazdaság minél előbbi helyes mederbe terelésének fontossága, felül kell írja, az egymás fölé növő pártérdekeket.

Az SZDSZ-nek, a FIDESZ Magyar Polgári Pártnak és minden közszereplőnek az az érdeke, hogy nyugalom uralkodjék a törvényhozásban, a munkahelyeken és a fejekben. A két párt felelősségét és a politikában elfoglalt súlyát figyelembe véve tudomásul veszi, hogy a társadalmi konszenzus múlik a vehemens megnyilatkozásokon, így felkéri az MSZP politikáját formáló egyéniségeket, hogy kontrollbefolyásuk latba vetve: A jelenlegi viszonyok megmaradása mellett, alakítson a parlament egy szakértőkből felálló, egyességen alapuló kormányt!

A többórás tárgyalások és a politológusi elemzések után megállapítható, hogy az ősz sok munkát és nagy erőfeszítéseket követel a pártok vezetőitől.

Az ország lakossága kösse le magát addig is a Magyar Gárda (rasszizmust sugalló), a közmunka/segély (manipuláción), az újraéledő fasizmus elő-előtörő (humbug) megnyilvánulásaival és a kirekesztés (meleg) közbiztonságot veszélyeztető híreivel.

A politika nem a vágyak tengerén evezgető lehetőség, hanem a realitások figyelembe vételével meghatározza az emberek létérzését.

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=11609
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: változtatásokra, törvényhozásban, erőfeszítéseket, kulcspozícióban, bársonyszékeibe, magyarországon, tárgyalótermek, manipulálására, közbiztonságot, feloszlathatja, összetételében, közszereplőnek, patthelyzetben, megállapítható, veszélyeztető, egyéniségeket, gyorsjelentés, válságmélyítő, munkahelyeken, változtatásra, emberközpontú, elmaradásáról, pártérdekeket, együttműködés, választásokat, feltételezett, szakértőkből, lehetőségeit, százalékával, hangsúlyozni, felelősségét, demokráciába, politológusi, tárgyalásról, országgyűlés, találkozóról, durranás elmaradásáról, hurrogók csukott, szabad világ, ország azon, feje fölött, döntés után, közvélemény manipulálására, lakosság hány, magyar országgyűlés, államfő kiírhatja, előrehozott választásokat, megoldás kulcsa, magyar politikai, lényeg tehát, manipulálás művészetén, haszon érdekében, Soros György, Idézet Orbán Viktortól, Idézet Fodor Gábortól, Szabad Demokraták Szövetsége, Idézet Soros Györgytől, FIDESZ Magyar Polgári Pártnak, Magyar Gárda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Idézetek a barátságról  Emlék  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  próbáljuk ki az őszinteséget  Minden gyerek jó.  Zilahy Lajos gondolata  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Paul David Tripp Április 26  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Ázzal aki csak szép  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Messziről jött ember  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Búzaszentelés  Jó éjszakát  Szép estét  Föld napja április 22  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Beney Zsuzsa  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Mosolyogtál már ma?  Semmit ne higgy el  Pocsai Piroska - NE SIESS!  A fák lelke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Bella István: Zsoltár  Vannak arcok  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Muratáj  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Mindenünk, amink van, amit sze...  A keserű igazság  Szent György nap  Kellemes esti időtöltést  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
durranás elmaradásáról, hurrogók csukott, szabad világ, ország azon, feje fölött, döntés után, közvélemény manipulálására, lakosság hány, magyar országgyűlés, államfő kiírhatja, előrehozott választásokat, megoldás kulcsa, magyar politikai, lényeg tehát, manipulálás művészetén, haszon érdekében, emberek hitét, válságmélyítő előrehozott, jelenlegi kisebbségi, kormány összetételében, ország érdekeinek, parlamenti pártok, együttműködés lehetőségeit, emberek bizalmát, politikai háborút, tárgyalótermek bársonyszékeibe, ország nyugalmának, gazdaság minél, egymás fölé, politikában elfoglalt, társadalmi konszenzus, jelenlegi viszonyok, szakértőkből felálló, többórás tárgyalások, politológusi elemzések, pártok vezetőitől, ország lakossága, újraéledő fasizmus, vágyak tengerén, realitások figyelembe, emberek létérzését, változtatásokra, törvényhozásban, erőfeszítéseket, kulcspozícióban, bársonyszékeibe, magyarországon, tárgyalótermek, manipulálására, közbiztonságot, feloszlathatja, összetételében, közszereplőnek, patthelyzetben, megállapítható, veszélyeztető, egyéniségeket, gyorsjelentés, válságmélyítő, munkahelyeken, változtatásra, emberközpontú, elmaradásáról, pártérdekeket, együttműködés, választásokat, feltételezett, szakértőkből, lehetőségeit, százalékával, hangsúlyozni, felelősségét, demokráciába, politológusi, tárgyalásról, országgyűlés, találkozóról, meghatározza, kezdeményezi, manipuláción, rasszizmust, közvélemény, létrehozott, kétségkívül, mindenkinek, terelésének, alkotmányos, tárgyalások, stabilitást, hitethetnek, kitüntetett, előrehozott, manipulálás, politikában, megmaradása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.